Hej!

Igår var jag och Carro på förhandsvisning av Kronjuvelerna. Jag tycker den var jätte bra!! Väldigt sorglig och hemsk men det hemska vägdes upp av skratt och humor. Det är en extremt sevärd film. Ni borde absolut se den! <3 <3

Premiär: 29/6

Regi: Ella Lemhagen

Åldersgräns: (Ingen satt ännu)

Genre: Drama

Citat: Den som bär på ett hjärta av guld sjunker som en sten i vattnet.

Skådespelare:

Alicia Vikander som Fragancia
Bill Skarsgård som Richard
Björn Gustavsson som Pettersson-Jonsson

Handling:

Den unga tjejen Fragancia anhölls misstänkt för mordförsök på Richard Persson, diriktörsonen. Under förhöret så för man reda på hela hennes barndom, fram till natten där anledningen till förhöret tar sin början. Fragancia hade haft det jobbigt då. Hennes familj var fattig och hade det inte så bra. Hon spelade ishockey och träffade konståkaren och ishockey stjärnan Pettersson-Jonsson, och kärleken spirade mellan dem.

Se trailern här.