Hej!!

Sorry att det inte har kommit något nytt på ganska länge nu men här kommer det en super-duper film som alla, stora som små kommer att tycka om, Horton! Berättaren berättar på vers och den komme att bjuda på många skratt! Både berättaren och figurerna i filmen. På engelska heter den Horton hears a who! Han har en väldigt cool personlighet och är ytterst rolig! jag rekommenderar att ni ser den på svenska, det är coolare röster då.

Den har en väldigt gullig och bra sensmoral, som citatet i filmen; “En person är en person, oavsett format”. det tycker jag är otroligt gulligt och bra!!

Genre:

Barn, animerad

Handling:

Den handlar om elefanten Horton som bor i en djungel med lite udda växter. Djungelns ledare är en känguru och hon tycks vara den som bestämmer.

Horton hittar ett sandkorn som det bor folk på, men de är så små att bara en elefant med bra hörsel kan höra. Han sätter kornet på en klöver och “tar hand om den”. Han ska ta klövern och kornet till en säker plats där de kan leva i frid. Men.. Barnen har fått reda på klöver grejen och leker också att de har världar på sina. Kängurun blir arg på Horton och säger att han lurar i barnen hemska saker och att de blir galna. Hon försöker få Horton att slänga ifrån sig klövern, men det misslyckas. Då tar hon hjälp av andra djur i djungeln..

Hoppas ni får en trevlig och mysig stund framför TV:n, med många skratt!!

P.S. Ni får mycket gärna dyka in här och skicka in en kommentar om vad ni tyckte om den. Det får ni förstås hemskt gärna göra på de andra inläggen också! Vi är tacksamma för all feedback vi kan få! Kritisera också om ni så tycker! D.S.