Hejsan svejsan!! Det här är en film som är baserad på en bok som jag såg med Josefin för några dar sedan som jag tycker var rätt bra.

Den handlar om den vackra och genomgoda Savannah och den tystlåtne lite tillbaka dragne John som jobbar som militär i speciallstyrkorna. De börjar förälska sig i varandra men John måste återvända till armen efter två veckor och det blir ett tårfyllt avsked. Kärleksparet bestämmer sig för att hålla kontakten med hjälp av papper och penna. Men frågan är om kärleken kommer hålla den långa tid John är borta. Men efter ett år kommer han hem och har ett stort val som väntar. Ska han åka tillbaka till armen och hjälpa nödställda människor eller stanna med sin älskade? Såklart vinner pliktkänslan och han reser tillbaka för att tillbringa några långa år till där. Det är en romantiskt film men det stör mig lite att båda är så typiska filmhjältar. Båda är så goda, jag menar skulle du heller åka tillbaka till krig än stanna med den du älskar? Savannah är också väldigt snäll, smart och uppoffrande.

Men jag tycker att filmen är sevärd. Så jag ger den: 3,5!!

Det här är en länk till trailen!