Jag älskar den här boken! Uppslukande och jag längtar redan till nästa bok i triologin! Serien heter Starcrossed, första boken heter Helena.

Författare: Josephine Angelini

Antal sidor: 505

Handling:

Helena Hamilton har alltid vetat att hon är lite annorlunda. Inte bara för att hon är lång, blond och sjukt vacker. Vilket är ganska jobbigt eftersom hon är extremt blyg och får kramp i magen av uppmärksamhet, plus att hon är snabb som vinden och övermänskligt stark. Nej, det är inte bara det. Hennes misstankar bekräftas när hon en natt vaknar och ser att hennes fötter är fula av småsår och smuts. Håller hon på att bli galen?

Sedan så attackerar hon Lucas, som just har flyttat till ön med sin familj, framför alla på skolan och försöker döda honom i blind raseri. Helena slår vad om att hon aldrig sett honom eller hans syskon men ändå så avskyr hon dem mer än hon någonsin gjort. Helena upptäcker såsmåning om vem hon är och nu är frågan; Kan man trotsa det som står i stjärnorna?

Första meningen:

“Men om du köper en bil åt mig nu, så får du ju tillbaka den om två år, när jag flyttar, och då kommer den fortfarande att vara nästan ny.”

Poäng: 1 2 3 4 5