Hejsan!!

Jag har precis (igår) läst ut en jättebra bok!! Den heter Cirkeln och är skriven av två svenskar, författaren Mats Strandberg och manusförfattaren Sara Bergmark Elfgren. Cirkeln är första delen i en trilogi, och jag väntar på fortsättningen!

Handling:

En månklar natt går de sex 16-åringarna Linnéa, Vanessa, Rebecka, Anna-Karin, Minoo och Ida till Kärrgruvan, ett nerlagt nöjesfält med dansbana och korvkiosk och så. Ingen av dem vet varför. De har inget gemensamt, förutom att de gör i samma skola. Någon dag innan hade Linnéa och Minoo råkat hitta ett lik av en elev på skolan, på en av toaletterna ingen använder. Elias. Hans armar var sönderskurna och ögonen stirrade oseende.

Tjejerna får veta att de ska kämpa mot något stort och farligt. Men derag ledsagare vet inte riktigt vad det är..

Första meningen:

Hon väntar på ett svar men Elias vet inte vad han ska säga.

Jag rekommenderar verkligen boken och jag hoppas att ni gillar den!

Seeee yaaaa! <3